ZigZag de ruimte

Coverafbeelding van: ZigZag de ruimte

Trefwoord(en)
ruimte
ruimtereizen
ruimtevaart

Genre
informatief

Vanaf
3 jaar

Na 5 eerdere zigzag-publicaties (Dinosaurussen, Voertuigen, Muziek, Het bos en De wereld rond) is er nu dit reuze uitklap-weetjes-boek over de ruimte. Eindelijk terug op het oorspronkelijke formaat van 35cm x 25cm waardoor het geheel opengeklapt 2 meter breed is. Een indrukwekkende en stevige fries vol info over de ruimtevaart: over de aarde en de maan, over Mars, over het zonnestelsel en over de melkweg. Boeiende info en verrassende weetjes op maat van het jonge doelpubliek: over Neil Armstrong, over het hondje Laika, over de aantrekkingskracht, over lichtjaren, over kometen, over sterrenbeelden, en over zoveel meer.
De ene kant van de fries is één grote (lange) prent: een originele mix tussen wetenschappelijke correctheid en fantasie vol humor. Hier valt een hoop te ontdekken. Aan de achterzijde ervan lees je alle info, opgeleukt met vele kleine prenten, en zoekopdrachten die je doen terugkeren naar de voorkant van dit bont geheel.
Weer een origineel werk waarin je met veel plezier grasduint en mee reist in de ruimte, een bijzonder lees-, kijk-, verzin-, ontdek- en zoveel meer-boek in een fris en aantrekkelijk hedendaags jasje. Voor een zeer jong doelpubliek, maar ook een ouder (en volwassen) publiek zal zich aangesproken weten. Want zoveel indrukwekkende schoonheid, daar blijf je naar kijken.

Eric Vanthillo - oktober 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Makii   

Illustrator
Makii   

Uitgeverij
Lannoo   


Jaartal
2023

ISBN
9789401495974

Aantal pagina's
16

Prijs
€22,99