Zie jij wat ik zie?

Coverafbeelding van: Zie jij wat ik zie?

Trefwoord(en)
zien
kijken
kijkboek
foto’s
fantasie

Genre
prentenboek

Vanaf
5 jaar

Heb jij dat ook dat als je een auto ziet je eigenlijk een gezicht ziet? Of een voorgevel met ramen en een deur? Of slaat jouw fantasie nog meer op hol en herken je in bijna alles wel iets? Of juist niet? Dit boek is hoe dan ook iets voor jou.

Zie jij wat ik zie? is even simpel als fantastisch. Het boek dat voornamelijk uit foto’s bestaat, vertelt een eenvoudig verhaal. In de schuur van opa kan je heel veel vinden: een zaag, een beitel, een heleboel spijkers en ook nog wat schroevendraaiers. Niets bijzonders denk je dan. Fout! Al die stukken gereedschap zijn met een beetje fantasie mannetjes, dieren en dingen. Ga er lekker voor zitten en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie jij? Eerst krijg je een foto te zien van een stuk gereedschap, sla je de bladzijde om dan is de foto met behulp van kleine illustraties een tikkeltje aangepast en zie je ineens iets helemaal anders. Plezier én verwondering gegarandeerd!
Zie jij wat ik zie? is een heerlijk boek dat eens te meer laat zien dat de wereld zoveel mooier wordt met een tikkeltje fantasie.

Mathilde Lemm - augustus 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Tineke Meirink   

Illustrator
Tineke Meirink   

Uitgeverij
Ploegsma   


Jaartal
2022

ISBN
9789021682860

Aantal pagina's
40

Prijs
€16,99