Wordt vervolgd…

Coverafbeelding van: Wordt vervolgd…

Trefwoord(en)
spanning
dreiging
gezin
vriendschap
thrillers

Genre
leesboek

Vanaf
14 jaar

In afwachting van hun nieuwe woning woont Jessie met haar ouders in een tochtige stacaravan. Stilaan leert ze er haar nieuwe omgeving kennen. Dan gebeuren er vreemde dingen. De elektriciteit valt uit en ze vinden een dode, opengesneden rat in de caravan. Samen met haar beste vriend hangt Jessie een camera op om de omgeving in de gaten te houden. Maar dat houdt de geheimzinnige dader niet tegen. Wie heeft het op hen voorzien?

Het verhaal past in de reeks ‘Misdadig goed’ waarin spannende verhalen zijn opgenomen. Door heel realistische situaties en herkenbare personages in een spannende plot samen te brengen zonder daar een uitgebreid verhaal voor nodig te hebben, wil men ook minder enthousiaste lezers aantrekken.
Het verhaal verloopt chronologisch en wordt verteld vanuit het standpunt van Jessie, in de ik-vorm. De lezer kijkt door haar ogen naar haar omgeving en de mensen om haar heen. Het verhaal leest bijzonder vlot en de gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op. De personages komen levensecht over, zowel de jongeren als de volwassenen en de dialogen zijn vlot.
De titel wordt pas duidelijk na de laatste, verrassende zinnen uit het verhaal die doen uitschijnen dat het gevaar nog niet geweken is.
Een spannende thriller in een kort bestek van nog geen honderd pagina’s die minder enthousiaste lezer zeker zal kunnen aanspreken.

Pol Van Damme - november 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Jennefer Mellink   

Uitgeverij
Luitingh-Sijthoff   


Reeks
Misdadig goed

Jaartal
2023

ISBN
9789021039695

Aantal pagina's
94

Prijs
€13,99