Wij gaan op berenjacht – pop-up

Coverafbeelding van: Wij gaan op berenjacht – pop-up

Trefwoord(en)
avontuur
beren
rijmen
bewegen
pop-upboek

Genre
prentenboek

Vanaf
3 jaar

De eerste editie van deze gedegen klassieker is ondertussen meer dan 20 jaren oud (1ste versie in 1989). Dat verdient een jubileumeditie,en daar beantwoordt deze feestelijke pop-up-editie perfect aan.
Het verhaal en de mooie, expressieve prenten worden hier uitgebreid met 4-dimensionale pop-ups en lipjes die figuren doen bewegen. Betovering en verwondering alom!
Het verhaal is en blijft hetzelfde: een vader, zijn 4 kinderen en hun hond gaan op berenjacht: door het zwiepende gras, door de rivier, door de modder, door het donkere woud, door de loeiende sneeuwstorm en in de donkere grot. Daar ontmoeten ze de beer en rennen ze naar huis, zo snel ze kunnen. De zwart-wit-pagina’s blijven eenvoudig, maar de gekleurde pagina’s komen des te meer tot leven. Het gras wordt echt snijdend, ze moeten zich echt door de rivier en de modder ploeteren, het woud wordt echt onheilspellend diep, de sneeuwstorm wordt echt onoverkomelijk, en in de grot… daar verschijnt echt een gevaarlijke beer achter de rots.
Deze uitgave belooft uren speel-, kijk- en leesplezier. Niets is minder waar.
Een must-have om te koesteren!

Eric Vanthillo - april 2014

Zoek op bib.be

Auteur
Michael Rosen   

Illustrator
Helen Oxenbury

Uitgeverij
Gottmer   


Jaartal
2006

ISBN
9789025741495

Aantal pagina's
30

Prijs
€19,95


Vertaald uit
Engels

Originele titel
We're Going on a Bear Hunt - pop-up

Vertaler(s)
Ernst van Altena