Weer op het goede pad – Stoute jongens, deel 1

Coverafbeelding van: Weer op het goede pad – Stoute jongens, deel 1

Trefwoord(en)
humor

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

Meneer Wolf is het beu dat hij altijd als een stoute jongen wordt bekeken. Daarom vraagt hij aan drie andere ‘stoute dieren’ om samen goede daden te verrichten, zodat ze niet meer als ‘stout’ omschreven zouden worden. Meneer Slang, meneer Piranha en meneer Haai vinden het maar een raar idee. Zij houden immers van het opeten van mensen of dieren. Maar wanneer ze enkele goede daden verricht hebben, komen ze tot de ontdekking dat ze dit toch wel fijn vinden. Gaan ze dat kunnen volhouden?

Dit absurde verhaal is lekker gek. Er valt weinig te lezen, maar des te meer te ontdekken in de vele illustraties. Dit boek is meer een stripverhaal, een graphic novel voor jonge lezers. Niet-lezers zullen dit boek toch met plezier uitlezen. De karikaturale personages worden uit hun vertrouwde omgeving gehaald en moeten zelfs hun belangrijkste karaktertrek opgeven. Want helden eten geen poesjes op.

Dit boek maakt je vooral nieuwsgierig naar hoe deze nieuwe vrienden braaf gaan blijven. En wat ze nog allemaal gaan bedenken om dat te tonen aan de buitenwereld. Een veelbelovende start van een nieuwe humorreeks.

Mik Ghys - maart 2016

Zoek op bib.be

Auteur
Aaron Blabey   

Uitgeverij
Blloan   


Reeks
Stoute jongens

Jaartal
2016

ISBN
9789463070300

Aantal pagina's
141

Prijs
€9,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
The Bad Guys – Episode 1

Vertaler(s)
Leen Vandereyken