Wat Mick zag

Coverafbeelding van: Wat Mick zag

Trefwoord(en)
detective
zoekboeken

Genre
prentenboek

Vanaf
5 jaar

Mick gaat met zijn familie een weekend naar de Ardennen. Ze logeren in een klein hotel en Mick is onmiddellijk benieuwd wie de andere gasten zijn. Hij wil graag detective worden en heeft speciaal een detectivekoffertje meegebracht. ‘s Avonds vallen hem al onmiddellijk rare dingen op: een gast die toch wel heel veel eet, een bootje in het donker op het meer en een bestelwagen voor de deur van het hotel. De volgende ochtend is er vanalles verdwenen uit het hotel. En de eigenaar is ook spoorloos. Wat is er aan de hand?

Samen met Mick kan de lezer onderzoeken wat er gebeurt in het hotel. In duidelijke zwart/wit illustraties kan je alle details rustig bestuderen en een theorie over de verdwijningen bedenken. Er is immers veel te ontdekken in deze illustraties met hier en daar een vleugje kleur.
Het spannende verhaal nodigt je uit om zelf detective te spelen, ook al is het einde onvoorspelbaar en verrassend. De geheimzinnige sfeer verhoogt die spanning, met op het einde een originele ontknoping.
Een spannend weekend in de Ardennen met een onverwachte afloop.

Mik Ghys - augustus 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Lars Deltrap   

Illustrator
Lars Deltrap   

Uitgeverij
Querido   


Jaartal
2020

ISBN
9789045124308

Aantal pagina's
41

Prijs
€17,99