Waar is Wally? Race tegen de klok

Coverafbeelding van: Waar is Wally? Race tegen de klok

Trefwoord(en)
zoekboeken
wedstrijden

Genre
prentenboek

Vanaf
5 jaar

Wie het beu is om op z’n eentje Wally te zoeken, kan er nu een wedstrijdje van maken met dit boek. Het bevat per dubbele bladzijde 2 zoekplaten. Je kan het boek open leggen tussen 2 spelers, die dan tegen de klok Wally moeten vinden in de prent die voor hen ligt. Nadat Wally gevonden is, moeten zijn vrienden gezocht worden: Wenda, tovenaar Witbaard, G. Spuis en hond Woef, maar daarvan zie je enkel zijn staart. Daarna kan je nog een uitdaging extra aangaan, want per pagina is er nog een opdracht en een korte checklist waar je ook nog naar op zoek kan gaan. Wie wordt de winnaar?

Je hoeft dit boek niet altijd met twee te gebruiken, je kan er ook alleen mee aan de slag. Dan leg je het boek open en je zet een timer waarmee je jezelf uitdaagt om Wally binnen een bepaalde tijd te vinden. Daarna kan je de timer anders instellen en je eigen record proberen te verbreken. Er zijn natuurlijk nog andere manieren te bedenken om met dit boek aan de slag te gaan, maar één zaak is duidelijk: je kan er uren zoekplezier mee beleven.
De typische overvolle illustraties vol personages vormen een perfecte uitdaging om op zoek te gaan naar Wally. En niet alleen dat, want er zitten natuurlijk weer tal van humoristische situaties verwerkt in de tekeningen. Zelfs zonder naar Wally te zoeken ben je wel even zoet met het bekijken van al die vrolijke prenten. Pret verzekerd!

Mik Ghys - april 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Martin Handford

Uitgeverij
Standaard Uitgeverij   


Jaartal
2023

ISBN
9789002277825

Aantal pagina's
24

Prijs
€15,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Where’s Wally ? The Great Speed Search