Waar is Wally? De ultieme collectie

Coverafbeelding van: Waar is Wally? De ultieme collectie

Trefwoord(en)
zoekboeken

Genre
prentenboek

Vanaf
5 jaar

Wereldwijd werden van de Waar is Wally?-reeks al 68 miljoen boeken verkocht. En dat is niet verwonderlijk, want deze boeken bieden zoekplezier voor jong en oud. Deze ultieme collectie bundelt de 7  Waar is Wally?-kijkboeken in een handige opbergdoos. Elke titel werd uitgegeven in een softcovereditie, zodat ze vlot in de doos kunnen schuiven. Dit zijn echter geen gewone herdrukken van de oude titels. Elk boek heeft extra zoekopdrachten gekregen, zowel vooraan in het boek, met handige afvinklijstjes, als achteraan met een nieuwe zoekplaat. Zelfs op de cover achteraan staat nog een belangrijke zoektocht, waarmee je het hele boek opnieuw kan bekijken.
De zeven titels zorgen voor heel wat variatie. Boek 1 is de start, het eerste Wallyboek, met alledaagse situaties. Daarna volgt in boek 2 een tijdreis, waar verschillende periodes in de geschiedenis aan bod komen. Boek 3 gaat ook op reis, maar dan naar meer fantasievolle bestemmingen. In boek 4 trekt Wally naar Hollywood en toont de filmwereld. Boek 5 duikt opnieuw in een kleurrijke fantasiewereld. Boek 6 maakt een ontdekkingsreis door de kunstwereld. Boek 7 biedt naast nieuwe zoekprenten ook enkele spellen aan, waarbij je eerst nog wat moet knutselen. De 7 boeken samen vormen dan die ultieme collectie.

Deze boeken blijven nog steeds een fantastische ontdekkingsreis in de wondere Wally-wereld. Zoeken naar Wally en de andere figuren is al een hele opdracht. Als je dan nog de andere zoekopdrachten start die je vooraan en achteraan in de boeken vindt, ben je geen uren maar dagen, zelfs weken of maanden zoet. Tijdens het zoeken raak je telkens weer afgeleid door de vele grappige scenes die de auteur in zijn prenten verwerkt. Zo worden niet alleen je zoekskills getriggerd, maar geniet je ook van al die humor.
Dit is een uitdagende verzameling Wally-boeken, een ideaal cadeau voor alle oude en toekomstige fans.

Mik Ghys - november 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Martin Handford

Uitgeverij
Standaard Uitgeverij   


Jaartal
2022

ISBN
9789002276187

Aantal pagina's
96

Prijs
€29,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Where is Wally ? The Ultimate Wally-Watcher Collection