Waar is mijn WC-papier?

Coverafbeelding van: Waar is mijn WC-papier?

Trefwoord(en)
dieren
fantasie
humor
wc
papier

Genre
prentenboek

Vanaf
4 jaar

Meneer Beer ontwaakt uit een lange winterslaap en moet dringend naar het toilet voor een grote boodschap. Gewapend met een dikke rol wc-papier gaat hij op weg naar het kleine hokje aan het eind van de weg. Maar onderweg verdwijnt er steeds een stuk papier van de dikke rol. Eentje blijft op de stekels van de egel hangen, de hazenkinderen amuseren zich kostelijk met lange lappen papier, de Vos tekent er zijn levensverhaal op, enzovoort. Meneer Beer merkt er heel de tijd niets van, want hij is nog erg slaperig. Hij zal plotsklaps ontwaken als hij op het wc zit en merkt dat al het papier op is. Maar als hij dan weer buiten komt, wacht hem een grote verrassing…

Dit kleurrijke prentenboek met dolkomische prenten lees en bekijk je met veel plezier. Het standpunt van de niets vermoedende beer terwijl jij als kijker alles ziet gebeuren, leidt ongetwijfeld tot vele heerlijke (voor)leesmomenten.
Alle (dieren)personages zijn goed in de verf gezet en zeker de beer scoort erg hoog op de aaibaarheids- en knuffelschaal.
De tekst vertelt honderduit het verhaal en stelt vragen aan de lezer.
Een hoogst origineel verhaal met een stevige humor-twist!

Eric Vanthillo - maart 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Susan Batori   

Illustrator
Susan Batori   

Uitgeverij
De Vier Windstreken   


Jaartal
2023

ISBN
9789051169430

Aantal pagina's
30

Prijs
€15,99


Vertaald uit
Duits

Originele titel
Wo ist das Klopapier?

Vertaler(s)
Monique Berndes