Waar is iedereen?

Coverafbeelding van: Waar is iedereen?

Trefwoord(en)
verstoppen
kartonboek

Genre
prentenboek

Vanaf
1 jaar

Vijf dieren zijn dikke vrienden en houden ervan om samen een wandeling te maken. Plots is Kat verdwenen. Waar is Kat? Daarna is Hond verdwenen. Wat vreemd. Even later is Konijn ook weg. Zelfs Koe verdwijnt, zodat alleen Eend overblijft. Maar zelfs die verdwijnt. Waar is iedereen gebleven? Wat is er gebeurd?…Kiekeboe! Daar is iedereen!

Dit vrolijke kartonboek laat baby’s genieten van een Kiekeboespalletje. Elke pagina verdwijnt één van de vijf dieren, tot er niemand meer overblijft. En dan, op de laatste pagina, duikt iedereen weer op. Kiekeboe!
Dit is niet zomaar een kartonboekje. De pagina’s werden trapsgewijs afgesneden, zodat je bij elke pagina die je omslaat één van de dieren laat verdwijnen. Een prettig spelelement dat heel leuk is tijdens het voorlezen.
De illustraties zijn kleurrijk, met vooral grote kleurenvlakken. Het is even wennen aan een blauwe eend maar alle dieren werden zeer expressief in beeld gebracht. De tekst beperkt zich tot de essentie, waardoor de voorlezer er nog veel kanten mee op kan.
Een vrolijk en speels kartonnen verstoppertjeboek.

Mik Ghys - mei 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Charly Delwart

Illustrator
Élo   

Uitgeverij
Oogappel   


Jaartal
2021

ISBN
9789002272806

Aantal pagina's
16

Prijs
€13,99


Vertaald uit
Frans

Originele titel
Mais ils sont où?