Vos en Haas – Het superdikke doeboek

Coverafbeelding van: Vos en Haas – Het superdikke doeboek

Trefwoord(en)
tekenen
schrijven
tellen
zelf doen
spelen

Genre
hobby

Vanaf
5 jaar

Vos en Haas en hun vrienden, allen verzonnen en gecreëerd door Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing in 1998, blijven populair en geliefd bij vele beginnende lezers. De leesboeken over dit olijke duo zijn haast klassiekers geworden. Met tal van prijzen, een animatieserie op tv, gadgets en verschillende boeken waaronder ook doeboeken met teken-, schrijf- en telopdrachten en meer.
Dit boek is er zo een.
Na een korte introductie van alle personages uit de vele boeken en verhalen, kan je meteen aan de slag: schaduwen herkennen, woorden bij tekeningen plaatsen, letters omcirkelen, kleuren, tekenen, zoek de 7 verschillen, identieke tekeningen zoeken, stippen verbinden tot een tekening, prenten in de juiste volgorde plaatsen, lijnen volgen en ontdekken wie wat eet, natekenen in een rooster, doolhof, stap voor stap tekenen, kruiswoordpuzzel, en veel meer.
Al die aantrekkelijke opdrachten zorgen voor uren actief plezier met alle personages uit de vele ‘Vos en Haas’-verhalen.
De gehele uitgave is verzorgd en aantrekkelijk en perfect uitgegeven als werkboek met zijn matte pagina’s en zijn stevige kaft.
Een heerlijk pakketje vol plezier met Vos en Haas en vele anderen!

Eric Vanthillo - juli 2024

Zoek op bib.be

Auteur
Sylvia Vanden Heede

Illustrator
Thé Tjong-Khing   

Uitgeverij
Lannoo   


Jaartal
2024

ISBN
9789401499996

Aantal pagina's
120

Prijs
€12,99