Voltreffer – Het leven van een loser, deel 16

Coverafbeelding van: Voltreffer – Het leven van een loser, deel 16

Trefwoord(en)
voetbal
humor

Genre
leesboek

Vanaf
9 jaar

Opnieuw een hilarische kijk op het dagelijkse leven van Bram Botermans, de loser die al 16 boeken lang veel lezers kan boeien.
De titel ‘Voltreffer’ en de cover verraden meteen wat het onderwerp is van dit deel: sport! Want zoals elke ouder probeert Brams moeder hem aan te zetten tot het beoefenen van een sport. Dat loopt uiteraard niet vanzelf en wanneer er getest wordt om mee te doen met het basketteam, wil Bram er onderuit. Maar dat is buiten zijn moeder gerekend, die zelf mooie herinneringen heeft aan haar sportverleden. Bram belandt in een team met afgekeurde spelers, dat mag deelnemen aan een Tweede Kans-toernooi. Wat daar gebeurt hadden Bram en zijn moeder nooit kunnen dromen…

Net als de vorige delen uit deze populaire reeks blundert Bram weer volop. En daar is hij soms nog fier op ook. De beschrijvingen van zijn belevenissen blijven grappig, ook al weet je vooraf dat alles weer zal mislopen. Hoe dat gebeurt is nog steeds een verrassing, waardoor je vol spanning verder wil lezen. De vele illustraties die bij deze avonturen horen verhogen het leesplezier. De stripachtige tekeningen zijn heel grappig en raak. Ze benadrukken de onhandigheid van Bram in vrolijke cartoons.
Een grappig loser-avontuur voor al wie van sport houdt, of net niet…

Mik Ghys - januari 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Jeff Kinney   

Uitgeverij
De Fontein   


Reeks
Het leven van een Loser

Jaartal
2022

ISBN
9789026148040

Aantal pagina's
223

Prijs
€16,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Diary of a Wimpy Kid – Big Shot

Vertaler(s)
Hanneke Majoor