Vogels – tekenen, krabbelen en kleuren met

aanrader Coverafbeelding van: Vogels – tekenen, krabbelen en kleuren met

Trefwoord(en)
vogels
kleurboeken
tekenen
creativiteit

Genre
hobby

Vanaf
6 jaar

Carll Cneut heeft duidelijk veel plezier gehad aan het tekenen van de vele vogels voor het boek ‘De gouden kooi‘, want van zijn hand is ook dit kleur-, krabbel- en tekenboek.
Tachtig bladzijden lang vogels, vogels, vogels… Om in te kleuren, om bij te tekenen, om te beschilderen (met stift mag ook), om eieren te versieren, om na te tekenen, om vogels in kooien te tekenen, en nog veel meer.
Al wat je je grafisch zou kunnen bedenken rond vogels komt hier in dit lijvige boek aan bod. De prenten (of delen ervan) zijn prachtig in de gekende minutieuze stijl van ‘de meester’. Dat, samen met het grote formaat en de kwaliteit van het papier, nodigt echt wel uit om ermee aan de slag te gaan. En moest er nog twijfel zijn, dan zijn er de uitnodigende zinnetjes die mooi verspreid staan in handschrift tussen de tekeningen: “Kleur mij. Mij ook. Kleur mij en teken een nest vol eieren. Schilder mij (met stift mag ook). Teken mijn lijf. Teken mijn kuikens. Waar woon ik? Verstop mij. Ik ben een baardkoekoek. Ik ben een kuifcaracara. Ik ben geen kuifcaracara. Ik ook niet (denk ik). Ik ben alleen. Wij zijn met velen (en je mag er nog bijtekenen). Welk gesprek voeren wij? … … …”
Kortom, een pracht van een werkboek om je creativiteit op bot te vieren. En dit voor zowel jong als oud. Want menig ouder zal zich verkneukelen om samen met de kinderen prent na prent naar de eigen hand te zetten.
Vandaar, samen met het originele boek ‘De gouden kooi’ een aanrader!

Eric Vanthillo - januari 2015

Zoek op bib.be

Auteur
Carll Cneut

Illustrator
Carll Cneut

Uitgeverij
De Eenhoorn   


Jaartal
2014

ISBN
9789058389640

Aantal pagina's
80

Prijs
€14,50