Val en Verlossing – De Grisha, deel 3

aanrader Coverafbeelding van: Val en Verlossing – De Grisha, deel 3

Trefwoord(en)
magie
macht
oorlog
goed en kwaad

Genre
leesboek

Vanaf
15 jaar

Leigh Bardugo wijdde al ruim 9 boeken aan de wonderlijke wereld van de Grisha. Met oog voor detail, Russische invloeden en prachtig uitgedachte magie schiep ze de Grishaverse. Sinds kort zijn vijf van haar boeken (de trilogie over Alina Starkov en de duologie over de Kraaien) samengesmolten tot een Netflix-serie. Het ideale moment om de boeken opnieuw uit te geven.
De covers van de Alina Starkov-trilogie kregen een upgrade, waar ze voordien donker en dreigend waren, zijn ze nu gedetailleerd, vol verrassingen en versierd met goud. Het verhaal bleef ongewijzigd en is ook na een tweede (of derde of vierde) keer lezen nog altijd even sterk.
In Val en Verlossing, het slotdeel van de razendspannende trilogie, is Ravka gevallen en regeert de Duisterling vanaf zijn zwarte troon. Alina probeert diep onder de grond terug op krachten te komen zodat ze op zoek kan gaan naar de derde versterker. Ze voelt de druk van een land dat op haar rekent op haar tere schouders rusten. Dan doet ze een verschrikkelijke ontdekking. Zal ze er in slagen de Duisterling te verslaan en de Vlakte te vernietigen? Net zoals alle andere boeken van Bardugo is ook Val en Verlossing een aanrader!

 

Mathilde Lemm - juni 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Leigh Bardugo   

Uitgeverij
Blossom Books   


Reeks
De Grisha

Jaartal
2021

ISBN
9789463491532

Aantal pagina's
393

Prijs
€15,00


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Ruin and Rising

Vertaler(s)
Merel Leene