Totaal gesloopt – Het leven van een Loser, deel 14

Coverafbeelding van: Totaal gesloopt – Het leven van een Loser, deel 14

Trefwoord(en)
dagboek
bouwen
verhuizen
humor

Genre
leesboek

Vanaf
10 jaar

Bram moet zijn kast opruimen. Omdat hij daar al jaren alles zomaar ingooit, doet hij bij het leegmaken verrassende ontdekkingen. En hij heeft genoeg om een kleine rommelmarkt te houden voor zijn deur. Maar dat loopt niet vlot dus beslist hij om alles toch nog maar te bewaren. Misschien worden het later nog museumstukken, wanneer hij beroemd wordt. Het zet hem ook aan het denken over zijn ideale woning. Wanneer de familie Botermans even later een erfenis krijgt, denkt Bram dat zijn dromen werkelijkheid kunnen worden. Maar volgens zijn moeder is er net genoeg geld voor een kleine uitbouw. Dat vindt Bram wel spannend. Hij volgt de verbouwingen dan ook op de voet. Maar dan loopt er zoveel mis, dat alles weer afgebroken moet worden. Misschien is het dan tijd om te verhuizen? Een nieuw avontuur begint, maar ook hier slaat het noodlot toe…

Brams dagboek blijft een bron van plezier. De beschrijvingen van zijn ideeën, plannen en acties zijn hilarisch. Je kan voortdurend voorspellen dat het misloopt, maar de manier waarop is steeds een verrassing. Heerlijk!
Daarbij komen nog de stripachtige illustraties, die het geheel extra aantrekkelijk maken en de belevenissen van Bram ondersteunen of extra in de verf zetten.
Deze reeks blijft grappig en verrassend, zelfs na 14 boeken! Leesplezier verzekerd.

Mik Ghys - juli 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Jeff Kinney   

Illustrator
Jeff Kinney   

Uitgeverij
De Fontein   


Reeks
Het leven van een Loser

Jaartal
2020

ISBN
9789026148002

Aantal pagina's
223

Prijs
€15,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Diary of a Wimpy Kid – Wrecking Ball

Vertaler(s)
Hanneke Majoor