Toen ik jouw grote broer werd

Coverafbeelding van: Toen ik jouw grote broer werd

Trefwoord(en)
broers
zussen
gezinsuitbreiding

Genre
prentenboek

Vanaf
4 jaar

Grote vos is zo blij dat hij eindelijk grote broer is. Nu kan hij altijd met iemand spelen, op avontuur gaan, lekkers delen en dromen onder de sterren. En dat elke dag opnieuw.

Toen ik jouw grote broer werd is net als Toen ik jouw grote zus werd een heel lief prentenboek voor alle kleintjes die binnenkort een hele spannende rol op zich zullen nemen. Het verhaal, dat op rijm werd vertaald door Imme Dros, gaat over twee vosjes. Het oudste vosje vertelt zijn jongere broertje/zusje hoe het was toen hij/zij er nog niet was. Maar vooral hoe leuk het is nu hij/zij er wel is. Hoe ze samen kunnen spelen, hoe ze delen en hoe het grote vosje het kleine van alles kan leren. De prenten, boordevol natuur, zijn lieflijk en zacht en prachtig versierd met gouden details. Dat laatste brengt de illustraties echt naar een hoger niveau en maakt het geheel af.
Toen ik jouw grote broer werd helpt ouders om hun kind voor te bereiden op de komst van een baby en doet dat op een heel toegankelijke en liefdevolle manier. En dat in prachtig jasje!

Mathilde Lemm - april 2024

Zoek op bib.be

Auteur
Susannah Shane

Illustrator
Britta Teckentrup   

Uitgeverij
Leopold   


Jaartal
2023

ISBN
9789025885922

Aantal pagina's
26

Prijs
€15,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
When I Became Your Brother

Vertaler(s)
Imme Dros