Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Coverafbeelding van: Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Trefwoord(en)
ninja’s
oppassen
bezoek
uitstap

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

Timo heeft een heel speciale oppas: een ninja. Yushi is een van de 70 oppasninja’s van Sumiko, de kroonprinses van Ishimoko. Sumiko wil meer weten over andere landen en heeft Yushi naar het buitenland gestuurd. Zo is hij bij Timo beland. Hij brengt geregeld verslag uit maar op een dag staat Sumiko voor de deur. Ze wil zelf Nederland leren kennen. Yushi vindt dit geen goed idee en probeert haar ervan te overtuigen om weer naar huis te gaan. Het is te gevaarlijk om te blijven, want ze is stiekem weggelopen. Uiteindelijk geeft hij toe en mag ze 1 dag blijven. Timo, Yushi en Sumiko gaan op uitstap naar Madurodam, dan kan Sumiko Nederland op 1 dag zien. Maar dan ontsnapt ze aan Yushi’s aandacht. Een grote zoektocht begint…

Timo beleeft heel wat avonturen met zijn oppas. Hij wil nog steeds ninjakunstjes leren maar vindt het ook fijn om Yushi bezig te zien. Die toont opnieuw wat hij allemaal kan tijdens hun zoektocht naar de verdwenen prinses. Een vlot geschreven verhaal, vol actie en humor.
Een spannend en vrolijk avontuur, waarbij iedereen tijdens het lezen er stiekem van droomt om ook een keer zo’n oppas te hebben.

Mik Ghys - augustus 2017

Zoek op bib.be

Auteur
Lisa Boersen   

Illustrator
Edwin Rhemrev   

Uitgeverij
Gottmer   


Reeks
Timo en de Oppasninja

Jaartal
2017

ISBN
9789025766757

Aantal pagina's
140

Prijs
€13,99