Teken, krabbel, kleur je mee?

Coverafbeelding van: Teken, krabbel, kleur je mee?

Trefwoord(en)
creativiteit
tekenen
werkboek
schrijven

Genre
hobby

Vanaf
4 jaar

Hervé Tullet kennen we van zijn kleurrijke, speelse boeken vol stippen en andere figuren voor een zeer jong doelpubliek. In deze publicatie nodigt hij dat jonge publiek uit om erin te tekenen, te krabbelen en te kleuren. Het is dus een DOE-boek met eenvoudige opdrachten op en rond zijn gekende prenten in geel, rood, blauw, zwart en wit.
Teken een stip, teken een stipje, teken een grote stip. … Versier deze stippen met lijnen. Of met patronen. Teken de patronen in de stippen na. Krabbel rond de stippen. Cirkel met je potlood rond de blauwe stippen. Verbind alle rode stippen met elkaar. En veel meer. …
Gaandeweg mis je wel de fantasie omdat het vooral oefeningen zijn die je fijne motoriek oefenen. Maar dan, op het einde, verschijnen eindelijk de meer creatieve opdrachten: Maak een heerlijke stippenbrochette. Verzin nieuwe soorten fruit (met de stippen). Maak er een aquarium van vol vissen. Maak van deze stippen bomen. Of een heel bos. En meer.
Zo werd dit een doe-boek voor elk wat wils: zowel voor de creatievelingen als voor de kinderen die graag krabbelen en tekenen op en naast en rond figuren zonder specifieke betekenis.
Het geheel is verzorgd uitgegeven met een stevige kaft en matte pagina’s waarop je goed kan tekenen met stift of potlood of andere materialen.

Eric Vanthillo - juli 2024

Zoek op bib.be

Auteur
Hervé Tullet   

Illustrator
Hervé Tullet   

Uitgeverij
Oogappel   


Jaartal
2024

ISBN
9789002282850

Aantal pagina's
140

Prijs
€14,99


Vertaald uit
Frans

Originele titel
Points Points