Teken 62 dieren en maak ze cute

Coverafbeelding van: Teken 62 dieren en maak ze cute

Trefwoord(en)
tekenen
dieren
fantasie
plezier

Genre
hobby

Vanaf
6 jaar

De Zuid-Koreaanse grafisch ontwerper en illustrator Heegyum Kim is een gepassioneerde tekenaar die haar talent graag deelt met jong en oud. Zo creëerde zij al 3 boeken waarmee zij haar publiek aanzet tot tekenen met plezier en fantasie.
In dit boek heb je de keuze tussen 62 verschillende dieren: een alpaca, een struisvogel, een octopus, een krokodil, een geit, een kip, een nijlpaard, een wombat, een stokstaartje, …
Het opzet is helder en duidelijk: op de linkerpagina zie je telkens een stappenplan om de basisvorm van het dier te leren tekenen. Hiermee kan iedereen aan de slag. En na veel oefenen zitten de lijnen in je vingers en kan je gaan variëren. Om dit op gang te helpen, zie je telkens op de rechterpagina voldoende inspiratie om je dier te tekenen met een grappig jasje aan, met een apart kapsel, met een uitbundige expressie, in een speelse houding, met mensenkleren aan of verrassende attributen, en nog veel meer. Ideeën en suggesties zat voor iedereen!
Op elke pagina is er ruimte voorzien voor je eigen tekening, zodat dit boek na een tijd een hoogst eigen-zinnig werkboek zal zijn. En af en toe lees je originele tips van de auteur in groene kadertjes om je nog meer te doen variëren.
Kortom, een hoogst origineel werkboek waarmee zowel geoefende als niet geoefende tekenaars – jong en oud – uren zoet zullen zijn. En zeg dan nooit meer: “Ik kan dat niet tekenen”…

Eric Vanthillo - april 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Heegyum Kim

Illustrator
Heegyum Kim

Uitgeverij
Van Halewyck   


Jaartal
2020

ISBN
9789463831444

Aantal pagina's
128

Prijs
€14,50


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Draw 62 animals and make them cute