Silber box

Wanneer Liv Silber samen met haar moeder, zusje, nanny en hond verhuist naar Londen staat haar leven op het punt te veranderen. Intrekken bij de nieuwe vriend van haar moeder, een nieuwe school vol verwende rijkeluiskinderen en een mysterieus bondgenootschap waar ze onbedoeld lid van wordt. Zijn haar dromen gewoon heel levendig of is er meer aan de hand?

Hoewel Liv nu toch stilaan gewend zou moeten zijn aan haar leven in Londen, blijven er onverklaarbare dingen gebeuren. Wie beweegt zich stiekem door de donkere droomgangen? Hoe komt het dat al haar geheimen op de roddelblog van de school verschijnen? Gelukkig heeft ze droomkerel Henry aan haar zijde.

Nu Arthur en Annabel weer op het toneel verschenen zijn is Liv zowel overdag als ’s nachts niet meer veilig. Alsof dat nog niet genoeg is, willen haar moeder en Ernest trouwen en dat zorgt voor de nodige problemen binnen hun nieuw samengestelde gezin.

Kerstin Gier werd groot dankzij haar Edelstenen-trilogie. Drie vlot te lezen boeken vol fantasie, tijdreizen en romantiek. Met Silber schreef ze opnieuw een fantasierijke trilogie die net als haar vorige boeken vlot en ontspannend leest. In de Silber-boeken is er geen sprake van tijdreizen, maar reizen de personages door elkaars dromen.  Opnieuw is er voldoende romantiek en spanning te vinden. De droomscènes worden afgewisseld met stukken uit het dagdagelijkse leven van de personages. Een nieuw samengesteld gezin, een school vol roddeltantes en een blog met de laatste nieuwtjes over de steenrijke scholieren. Dat alles samen zorgt voor een luchtig verhaal met net genoeg spanning. De boeken zijn moeilijk weg te leggen. Ze volgen elkaar mooi op en vormen één duidelijk geheel. De personages zijn grappig, sympathiek en lekker herkenbaar. De Silber-trilogie is een erg aangename verzameling boeken die menig lezer uren zoet zal houden.

Mathilde Lemm - juni 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Kerstin Gier

Uitgeverij
Blossom Books   


Jaartal
2019

ISBN
9789463491396

Aantal pagina's
1030

Prijs
€25,00


Vertaald uit
Duits

Originele titel
Silber

Vertaler(s)
Merel Leene