Samen op weg naar de dierentrein

Coverafbeelding van: Samen op weg naar de dierentrein

Trefwoord(en)
dieren
dierentuin
stad
moeders
vaders
jarig

Genre
prentenboek

Vanaf
3 jaar

Een kleine jongen wandelt met zijn mama door de stad. Daar is zoveel te doen. Maar wacht eens, loopt daar stiekem iemand achter hen aan?

Na de publicatie van De kleine walvis is illustrator Benji Davies niet meer weg te denken uit kinderboekenland. Zijn vrolijke en vooral schattige tekeningen veroveren wereldwijd de harten van kinderen en volwassenen. Ook zijn illustraties voor Samen op weg naar de dierentuin zijn kleurrijk, toegankelijk en lief. Net als de kindvriendelijke prenten is ook de tekst op kindermaat geschreven. Het verhaal op rijm leest als een optelversje en dankzij alle herhalingen kan jouw kleintje ongetwijfeld binnen de kortste keren het verhaal (mee)vertellen. Pret gegarandeerd dus! Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er gebruik gemaakt van flapjes en is er achteraan in het boek nog een verrassing.
Samen op weg naar de dierentuin is een boek dat vooral plezier wil overbrengen. Plezier in dieren, plezier in avontuur, plezier in woorden en ritme en plezier in kleurrijke prenten.

Mathilde Lemm - mei 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Lynne Moore
Naomi Kefford

Illustrator
Benji Davies   

Uitgeverij
Luitingh-Sijthoff   


Jaartal
2020

ISBN
9789024588725

Aantal pagina's
11

Prijs
€12,99


Vertaald uit
Engels