Op naar de finale!

Coverafbeelding van: Op naar de finale!

Trefwoord(en)
voetbal
wedstrijden
vriendschap

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

In deze bundel staan 2 verhalen over Tim en zijn voetbalploeg.
In het eerste verhaal, ‘Goal’, is Tim net verhuisd en moet hij nieuwe vrienden maken. Omdat hij zo gek is op voetballen en zijn moeder die bal in huis beu is, mag hij naar een voetbalclub. Daar moet hij even wennen aan de andere spelers maar al snel vindt hij er zijn plek. En nieuwe vrienden.
In het tweede verhaal, ‘Op de lat!’, nemen Tim en zijn vrienden tijdens de zomer deel aan een beachsoccer-tornooi. Ze halen goede punten en moeten tijdens de finale spelen tegen een ploeg vervelende jongens. Ze weten al hoe lastig die zijn omdat ze er met hun voetbalclub ook al tegen gespeeld hebben. Ze doen dan ook hun uiterste best om te winnen.

Twee vrolijke verhalen voor voetballiefhebbers. In het begin maak je kennis met een onzekere Tim, die net verhuisd is en zich te verlegen voelt om nieuwe vrienden te maken. Maar voetbal is zijn grote passie, en als hij die kan delen met andere enthousiastelingen heeft hij al snel nieuwe vrienden. De verhalen zijn herkenbaar en sluiten perfect aan bij de leefwereld van jonge voetballiefhebbers. Met veel aandacht voor de wedstrijdjes.

Mik Ghys - juni 2016

Zoek op bib.be

Auteur
Vivian den Hollander   

Illustrator
Saskia Halfmouw   

Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf   


Jaartal
2016

ISBN
9789000349258

Aantal pagina's
179

Prijs
€10,00