Ontdek je stad

aanrader Coverafbeelding van: Ontdek je stad

Trefwoord(en)
stad
ontdekken
avontuur
doeboek

Genre
hobby

Vanaf
6 jaar

Martine Sluijter heeft de ambitie om kinderen en jongeren de stad in te sturen en op ontdekkingstocht te laten gaan. Met dit inspirerende doe-boek zal dat zeker lukken!
Met vlotte pen en een fijne humor beschrijft ze expeditie na expeditie. Negenenveertig in totaal. De ene al gekker of verbazender of origineler dan de andere.
Het begint bij je voordeur. Later volgen je buurt en daarna de stad. En tot slot rondt zij het boek af met enkele spannende opdrachten of expedities in de nacht. Stuk voor stuk uitdagende opdrachten die iedereen aanspreken en ongetwijfeld zullen leiden tot boeiende en hoogst actieve tijden in je buurt of je stad, allemaal doordrenkt van de nodige nieuwsgierigheid. Voor de duidelijkheid wordt van elke expeditie het karakter aangeduid met een logo: ‘spannend’, ‘breinbreker’, ‘lol’, ‘creatief’, ‘ook voor binnen’, ‘zoeken en vinden’, ‘even aan je ouders vragen’ en ‘fotocamera nodig’.
Het geheel is verzorgd uitgegeven op ruw en mat gerecycleerd papier waardoor het zich aandient als een werkboek dat vraagt om beschreven en bewerkt te worden. Want elke expeditie mondt uit in een neerslag. Zodat je op het einde van je boek een goed gevuld, hoogst persoonlijk exemplaar zult hebben met een eigen kijk op je directe en iets verdere buitenomgeving.
Je stad zal nooit meer hetzelfde zijn na deze expedities!
Origineel, actief en met veel zin voor humor en avontuur.
Een aanrader!

Eric Vanthillo - mei 2016

Zoek op bib.be

Auteur
Martine Sluijter

Illustrator
Maartje Kuiper   

Uitgeverij
Snor   


Jaartal
2016

ISBN
9789463140126

Aantal pagina's
128

Prijs
€14,99