nijntje gaat op reis en neemt mee…

Coverafbeelding van: nijntje gaat op reis en neemt mee…

Trefwoord(en)
kartonboek
flapjesboek
reizen
vakantie

Genre
babyboek

Vanaf
1 jaar

Wat neem jij allemaal mee in je rugzak wanneer je op reis gaat? Iets om foto’s mee te maken? Of je favoriete speelgoed? In dit boek verzamelt Nijntje spulletjes in haar rugzak om mee te nemen op reis. Ze gaan naar het museum, en naar het strand, en nemen iets lekkers mee voor onderweg. Weet jij op het einde nog wat Nijntje allemaal in haar rugzak stopte?

Net als het bekende reisspelletje, ontdek je op elke dubbele pagina van dit boek wat Nijntje heeft meegenomen op reis. En dat zit steeds verstopt achter een stevig flapje, waardoor je lekker mee kan raden. Wat eet Nijntje bijvoorbeeld na haar boterham? Of wat doet ze aan om te gaan zwemmen? Elk flapje onthult iets nieuws in Nijntje’s rugzak, en op de achterkant van elk flapje staan telkens de andere spullen die al mee in de rugzak zitten. Zo komt er op elke pagina iets bij, tot er wel vijf dingen in Nijntje’s rugzak zitten. Wie kan ze nog allemaal raden?
Het kartonboekje en de flapjes zijn heel erg stevig, en makkelijk te openen met een tabje aan de buitenkant van de pagina. Daarmee zijn de pagina’s ook extra makkelijk om zelf om te slaan. Ideaal voor zelfs de kleinste boekenpluizers.

Elise Cools - november 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Dick Bruna   

Illustrator
Dick Bruna   

Uitgeverij
Mercis Publishing   


Jaartal
2022

ISBN
9789056479077

Aantal pagina's
12

Prijs
€10,95