Naar de markt! Een zoek- en ontdekboek

Er is niets zo fijn als een kijk- en zoekboek rond alledaagse dingen. De herkenbaarheid nodigt uit om nieuwe dingen te ontdekken en op zoek te gaan naar verborgen zaken.

Doro Göbel en Peter Knorr verzonnen reeds kijk- en zoekboeken over het circus, straattaferelen, een bouwplaats, vaartuigen en nog veel meer. Op stevige grote kartonnen pagina’s vind je telkens over 2 bladzijden een illustratie boordevol details. Mensen, dieren, dingen en hun omgeving zorgen voor heel wat beweging en avontuur. Wat er allemaal te beleven en ontdekken valt, vind je op de achterflap van het boek. Daar maak je kennis met steeds terugkerende personages, die je dus in elke illustratie kan zoeken. Ook worden er enkele tips gegeven over wat er zoal te ontdekken is: ontsnapte schapen, een spoor van bananen, een vos op avontuur en nog veel meer. Tijdens het zoeken kom je dan tot de ontdekking dat er nog veel meer gebeurt, dat er dus eigenlijk tientallen verhalen in het boek verstopt zitten.
De illustraties zijn kleurrijk, gedetailleerd en herkenbaar. Heerlijk om te bekijken en er je eigen verhalen bij te verzinnen. Uren kijkplezier verzekerd!

Mik Ghys - september 2022

Zoek op bib.be

Illustrator
Doro Göbel
Peter Knorr

Uitgeverij
Ploegsma   


Jaartal
2022

ISBN
9789021683447

Aantal pagina's
14

Prijs
€14,99


Vertaald uit
Duits

Originele titel
Auf zum Markt!