Mindf*ck. 101 illusies & experimenten

Coverafbeelding van: Mindf*ck. 101 illusies & experimenten

Trefwoord(en)
illusies
experimenten
tips

Genre
informatief

Vanaf
12 jaar

101 Illusies worden aandachtig bekeken en uitgelegd. Veel illusies hebben immers te maken met psychologie en geneeskunde, die krijgen dan ook een wetenschappelijke uitleg. Voor andere illusies is een flinke portie vingervlugheid nodig, die je kan bereiken door heel veel te oefenen. Zo kan je leren gedachtenlezen, persoonlijke informatie van wildvreemden achterhalen en altijd winnen met kop of munt.
Telkens wordt eerst een duidelijk beeld geschetst van wat er getoond wordt. Daarna wordt stap voor stap bekeken wat er nu eigenlijk gebeurt en waar de kijker afgeleid is, of zich op iets anders concentreert dan waar de echte actie gebeurt. Zeer boeiend en fascinerend. Je staat versteld hoe eenvoudig iedereen om de tuin te leiden is. Aan de hand van verduidelijkende foto’s krijg je zicht op de volledige gebeurtenis.
Het boeiende aan dit boek is dat niet alleen de illusie uitgelegd wordt, maar ook hoe je ze zelf kan uitvoeren. Het nodigt dan ook uit om zelf aan de slag te gaan en iedereen versteld te doen staan. Maar het is wel duidelijk dat je om alles te laten slagen heel veel zal moeten oefenen. De beloning is dan wel heel groot: verbazing alom!
Een interessant informatief boek dat tegelijk een sterk doe-het-zelf-boek is.

Mik Ghys - september 2017

Zoek op bib.be

Auteur
Victor Mids   
Oscar Verpoort

Uitgeverij
Maven   


Jaartal
2016

ISBN
9789491845925

Aantal pagina's
304

Prijs
€24,95