Mijn tekenatelier

Coverafbeelding van: Mijn tekenatelier

Trefwoord(en)
tekenen
creativiteit
fantasie

Genre
hobby

Vanaf
3 jaar

Van de hand van meesterkunstenaar en creativiteitsontwikkelaar Tullet verschenen reeds vele boeken die kinderen stimuleren tot het scheppen van creatief werk. Telkens doet hij dit met aantrekkelijke uitgaves waarin kleur en lichtheid belangrijk zijn. Daarmee nodigt hij steeds groot en klein op een erg laagdrempelige wijze uit tot het creëren van hoogst persoonlijk, eigen werk.
Deze keer doet hij dat niet met een boek, maar met een doos vol praktisch materiaal om meteen mee aan de slag te gaan. De stevige doos bevat 8 kartonnen platen waaruit je allerlei vormen kan drukken. Zo krijg je 250 sjablonen van dieren, voertuigen, letters, bomen, planten, mensen, abstracte vormen, en zoveel meer. De 8 stencils bevatten alvast uitnodigende kleuren die je met veel plezier aan het werk zetten.
Om het geheel helemaal af te maken, vind je in de doos ook nog een blok met 128 vellen papier waarop je je creativiteit kan botvieren. Elk vel heeft reeds een aanzet van verf en kleur, wat uitnodigend werkt als start.
Zo zet Tullet groot en klein aan het werk. Goed voor vele uren teken- en verzinplezier.

Eric Vanthillo - december 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Hervé Tullet   

Illustrator
Hervé Tullet   

Uitgeverij
Oogappel   


Jaartal
2020

ISBN
9789002270864

Prijs
€20,00