Mijn Reuze Zoekboek – Monsters en Magie

Coverafbeelding van: Mijn Reuze Zoekboek – Monsters en Magie

Trefwoord(en)
zoekboeken
monsters
magie

Genre
prentenboek

Vanaf
5 jaar

De negen grote zoekplaten, telkens over een dubbele pagina, hebben elk een thema: magische wezens – fabels – onderwaterwereld – mythen – speelgoed – monsters – superhelden – sprookjes – de toekomst. Op elke zoekplaat kunnen veertig voorwerpen of personages gezocht worden. Daarnaast zijn er ook tien personages die op alle zoekplaten terug te vinden zijn.

Dit zoekboek in groot formaat met stevige kartonnen pagina’s heeft het voordeel dat het door twee of zelfs meer jonge kinderen kan bekeken worden. De thema’s zullen de jongste kinderen niet allemaal herkennen en zelfs binnen deze thema’s staan er zoveel verschillende figuurtjes dat ze niet allemaal te linken zijn aan het thema. De prenten zijn erg druk, overvol aan figuurtjes en achtergrond waardoor het telkens een hele zoektocht zal worden om alle te zoeken voorwerpen of personages te vinden. Uren zoekplezier gegarandeerd. Ook bruikbaar in een groep jonge kinderen die samen kunnen zoeken naar alle elementen.
Maar mogelijk zijn de computergetekende platen voor een aantal kinderen te chaotisch en overvol, de kleuren te overvloedig en de te zoeken elementen soms erg moeilijk te vinden.
Voor liefhebbers van zoekboeken.

Pol Van Damme - mei 2020

Zoek op bib.be

Illustrator
Benjamin Bécue   
Julie Mercier
Prisca le Tandé   
Gabriele Tafuni   

Uitgeverij
Van Halewyck   


Jaartal
2019

ISBN
9789463830195

Aantal pagina's
20

Prijs
€20,00


Vertaald uit
Frans

Originele titel
Cherche et trouve Géant – Mondes Imaginaires