Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

aanrader Coverafbeelding van: Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Trefwoord(en)
vriendschap
dieren
helden
bang
ziek
feesten

Genre
prentenboek

Vanaf
4 jaar

In dit ‘mooiste voorleesboek van Kikker’ vind je volgende verhalen: ‘Kikker en Eend’, ‘Kikker is een held’, ‘Kikker en Varkentje’, ‘Kikker is bang’, ‘Kikker is ziek’, ‘Kikker vindt een schat’ en ‘Kikkers pannenkoekenfeest’. Stuk voor stuk heerlijke verhalen over de belevenissen van Kikker en zijn vriendjes.
De verhalen in het boek zijn een bundeling van enkele prenten- en kartonboeken. Daardoor heeft het ene verhaal illustraties die tot aan de bladrand lopen en het andere verhaal illustraties die centraal op een bladzijde staan, afgelijnd met een geschilderde kader. Bij het ene verhaal staat de tekst in de illustratie, bij het andere staat de tekst onder de gekleurde rand. Dat zorgt voor een frisse afwisseling in deze bundel.
Kikker is populair, en terecht. Deze moedige, sympathieke Kikker wordt ook nog omringd door fijne vrienden: Varkentje die lekker kan koken, reislustige Rat, slimme Haas, tevreden Eend en het kleine Beertje. Die verschillende karakters zorgen voor pittige verhalen die al heel wat succes hebben gehad. Dat die verhalen nu gebundeld werden in één dik boek, zorgt voor uren voorleesplezier.
Een aanrader voor elke familie en elke klas!

Mik Ghys - mei 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Max Velthuijs   

Illustrator
Max Velthuijs   

Uitgeverij
Leopold   


Reeks
Kikker

Jaartal
2019

ISBN
9789025877002

Aantal pagina's
154

Prijs
€15,99