Mijn handen dansen & Mijn mondje is een rondje

Coverafbeelding van: Mijn handen dansen & Mijn mondje is een rondje

Trefwoord(en)
lichaam
bewegen
kartonboek

Genre
prentenboek

Vanaf
2 jaar

Dit stevige kartonboek bevat 2 eerder uitgegeven kartonboekjes van het duo Wille – Godon. Die vroegere edities hadden een klein formaat en dat werd nu aangepast naar een groter formaat, zodat de sfeervolle illustraties nog beter tot hun recht komen.
In ‘mijn handen dansen’ toont een kleuter wat haar handen kunnen: samen op de rug, klappen, een telefoon vasthouden, op tafel trommelen en nog veel meer.
In ‘mijn mondje is een rondje’ laat de kleuter zien wat haar mond kan: lachen, ‘o’ zeggen, ijsjes eten, kusjes geven en nog veel meer.

De kleurrijke illustraties tonen een levendige kleuter die samen met haar knuffelkonijn alle aspecten van die handen of die mond in beeld brengen. Die illustraties zijn zo levendig dat elke kleuter aangezet wordt om die handelingen na te doen, met op het einde van elk verhaal nog 2 pagina’s waarbij de verschillende activiteiten nog even na elkaar gezet worden. De tekst is bondig en direct, in een speels ritme. Heel prettig om voor te lezen en samen met kleuters handen en monden te laten bewegen.

Mik Ghys - juni 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Riet Wille   

Illustrator
Ingrid Godon   

Uitgeverij
De Eenhoorn   


Jaartal
2019

ISBN
9789462913981

Aantal pagina's
34

Prijs
€13,95