Loco Bambino: starterspakket

Coverafbeelding van: Loco Bambino: starterspakket

Trefwoord(en)
spelen
leren
oefenen

Genre
spel

Vanaf
3 jaar

Bij Loco draait alles om spelend leren. Met een handige basisdoos en een werkboekje naar keuze kan je onmiddellijk aan de slag. Door de opdrachten te volgen en de stenen te plaatsen oefent een kleuter al doende enkele begrippen. Nadien kan hij zelf kijken of de opdrachten juist uitgevoerd zijn door de basisdoos om te draaien en het gevormde patroon op de achterkant van de stenen te controleren.

In dit starterspakket vind je een informatiebrochure over Loco,  een basisdoos en 2 werkboekjes waarmee je onmiddellijk kan beginnen. Basisboek 1 laat oefenen met het herkennen van dieren, kleuren, vormen en aantallen tot 6. Soms is het een puzzel en moet de oplossing 1 grote foto vormen, een andere keer gaat het om het herkennen van dezelfde plaatjes. Telkens opnieuw een goede oefening in observatie, zoeken en ontdekken. Basisboek 2 bevat eenzelfde soort oefeningen. Beide laten kleuters logisch denken en zichzelf controleren. Mooie foto’s en duidelijk herkenbare tekeningen maken het visueel aantrekkelijk.

Naast de oefenboekjes in deze doos zijn er nog veel losse boekjes verkrijgbaar, sommige zelfs met bekende personages zoals Nijntje of RomPomPom. Met de boekjes die in dit starterspakket ingesloten zitten kan je natuurlijk al onmiddellijk aan de slag. Ideaal om spelenderwijs bij te leren, op school of thuis.

Mik Ghys - maart 2021

Zoek op bib.be

Illustrator
Studio Wonderdag   

Uitgeverij
Zwijsen   


Reeks
Loco

Jaartal
2021

ISBN
9789048740277

Aantal pagina's
68

Prijs
€27,50