Lego® speelboek. Ideeën die je stenen tot leven brengen

Coverafbeelding van: Lego® speelboek. Ideeën die je stenen tot leven brengen

Trefwoord(en)
knutselen
Lego
fantasie
tips

Genre
hobby

Vanaf
7 jaar

Bouwen met Lego spreekt altijd je fantasie aan. Je kan je houden aan de bijgeleverde bouwplannen van je bouwdoos, of je kan je fantasie loslaten en compleet nieuwe dingen bedenken.
In dit boek vind je inspirerende ideeën om zelf aan de slag te gaan. Elk hoofdstuk behandelt een thema, zoals sprookjes, de wereld in het klein, wilde ideeën, spoken en griezels en dromen over plaatsen waar het fijn zou zijn om te zijn. In elk hoofdstuk staan grote foto’s van bouwstukken, waarbij je uitleg krijgt over de bouw en de gebruikte stenen en andere onderdelen. Er wordt creatief gebruik gemaakt van de vele speciale bouwstenen, maar als je nu net niet die ene steen hebt, moet je dat als bouwer op een andere manier leren oplossen. Als je een uitgebreid tafereel wil maken, kan het handig zijn om eerst een ontwerp te maken. Maar je kan ook iets moois bereiken door gewoon iets uit te proberen.
De vele foto’s zijn indrukwekkend en uitnodigend. Ze geven je ook het gevoel dat het haalbaar is om dit zelf te maken. Door de vele informatie die je terugvindt over het bouwen van zo’n werkstuk, raak je gemotiveerd om er zelf aan te beginnen. En omdat je niets fout kan doen als je zelf iets bedenkt, zal je altijd een mooi resultaat bereiken.
Laat je door dit boek verleiden tot het maken van een struisvogel, een enge circustrein, sfeervolle strandhuisjes en een sprookjesachtig kasteel. De vele tips die je tussen de voorbeelden vindt, gaan je zeker inspireren tot het maken van nieuwe bouwsels.
Een boek boordevol ideeën en tips. Voor alle Lego-fans.

Mik Ghys - december 2013

Zoek op bib.be

Auteur
Daniel Lipkowitz

Uitgeverij
Moon   


Jaartal
2013

ISBN
9789048817979

Aantal pagina's
220

Prijs
€17,95


Vertaald uit
Engels

Originele titel
LEGO® Play Book

Vertaler(s)
Olav Beemer