Koning Lou

Coverafbeelding van: Koning Lou

Trefwoord(en)
spelen
koningen
televisie

Genre
hobby

Vanaf
6 jaar

Dit kleurrijke doeboek van koning Lou en zijn gezelschap, naar het gelijknamige programma op VtmKZoom, presenteert zich als een boek vol knip-, plak-, speel- en doeplezier. Niets is minder waar.
Een kroon vouwen, rebussen, droedels, kruiswoordraadsels en letterdoolhoven oplossen, geheimschriften ontcijferen, doolhoven uitpluizen, originele gerechten koken of toverdrankjes brouwen, een drakencake bakken, schaduwspelfiguren of maskers uitknippen en er mee spelen, liedjes zingen, rijmen, zelf een ukelele in elkaar knutselen of een wapenschild, … Je vindt het er allemaal in terug. Alles netjes in het thema van de koning en zijn rijk Spatzelbrüdenbotsenknotskes.
Daarnaast worden de personages voorgesteld adhv grappige lijsten, vind je doorheen het ganse boek moppen van Gunter en Jurgen (zo flauw dat ze weer grappig worden, net als in de serie zelf) en in het midden zit een groot ganzenbordspel met pionnen die je kan uitknippen en uitdagende opdrachten. Spelplezier verzekerd dus!
Op de wegpagina vtmkzoom/koninglou vindt je meer info en spel en hoor je de liedjes uit de serie.
Dit alles is aantrekkelijk uitgegeven op stevig papier dat tegen een (knutsel)stoot kan met vele mooie foto’s en een duidelijke, uitnodigende lay-out.
Voor de fans van Koning Lou een hebberd!

Eric Vanthillo - januari 2017

Zoek op bib.be

Auteur
Lieven Rossignol

Illustrator
Ruthje Goethals   

Uitgeverij
Manteau   


Jaartal
2016

ISBN
9789002262432

Aantal pagina's
82

Prijs
€14,99