Knutselen met eierdozen

Coverafbeelding van: Knutselen met eierdozen

Trefwoord(en)
knutselen
papier

Genre
hobby

Vanaf
5 jaar

Het is altijd fijn om te kunnen knutselen met materiaal dat je gewoon thuis hebt liggen. Dit boek staat vol ideeën om te knutselen met kartonnen eierdozen, in alle groottes en vormen. Ze zijn gemakkelijk te verknippen en te schilderen. Je kan er ook heel wat op lijmen.
Je kan speelgoed knutselen, of dieren maken, of zorgen dat een feestje de gepaste versiering krijgt. Wat dacht je van een helikopter, een piratenschip met bemanning of gekke brillen en een schatkist? Als je meer van dieren houdt, ben je zeker opgetogen over de rups, de sprinkhaan, de ijsbeer of de kamelen. Voor je feest kan je slingers maken, een haas met een mandje, vleermuizen en kerstengeltjes. En nog zoveel meer.
De vele ideeën zijn telkens voorzien van een materiaaloverzicht, want naast je eierkarton heb je nog wel wat andere spullen nodig, een stappenplan met foto’s en een foto van het eindresultaat.
Het is wel nodig dat een volwassene helpt bij de uitvoering, want de uitleg is beknopt en de bijhorende foto’s niet altijd verduidelijkend genoeg. De resultaten zijn mooi en uitnodigend, maar de beschrijvingen zijn voor verwoede knutselaars bedoeld. Een beginner heeft meer uitleg nodig. Of meer hulp.

Mik Ghys - november 2015

Zoek op bib.be

Auteur
Gudrun Schmitt

Uitgeverij
Manteau   


Jaartal
2015

ISBN
9789002258879

Aantal pagina's
93

Prijs
€12,99


Vertaald uit
Duits

Originele titel
Das Eierkarton-Bastelbuch

Vertaler(s)
Emmy Middelbeek