Klein bosdierenboek

Coverafbeelding van: Klein bosdierenboek

Trefwoord(en)
bossen
dieren
zoogdieren
natuur
rust
illustraties

Genre
babyboek

Vanaf
1 jaar

Zijn jij en je peuter al die schreeuwerige kartonboeken vol eenhoorns en dino’s even beu? Is je kleintje snel overprikkeld? Is er geen kans om naar het bos te gaan, maar willen jullie wel genieten van de natuur? Dan is Klein bosdierenboek de oplossing.
Het lieflijke kartonboekje is net zo simpel als dat het mooi is. Twaalf bosdieren, de meeste is je peuter al wel eens tegengekomen, worden in hun natuurlijke omgeving getoond. Per paar zien we de dieren tegen een sobere achtergrond in warme tinten. Doordat de omgeving zo eenvoudig is, krijgen de dieren alle aandacht. Onopvallend wordt elke soortnaam onderaan weergegeven. Met oog voor detail en vooral erg realistisch laat Loes Botman de dieren in al hun schoonheid zien. Haar pasteltekeningen zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Het boek straalt rust en liefde voor de natuur uit. De ideale manier om samen met je kindje doorheen een drukke dag op adem te komen en te genieten van alle bijzondere dieren in onze omgeving. Na het lezen staat het boek prachtig op de seizoenstafel.
Kan je niet genoeg krijgen van Klein bosdierenboek? Dan is er ook nog Klein insectenboek, Klein vogelboek, Klein slaapdierenboek en Klein babydierenboek.

Mathilde Lemm - februari 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Loes Botman

Illustrator
Loes Botman

Uitgeverij
Christofoor   


Jaartal
2021

ISBN
9789060389423

Aantal pagina's
12

Prijs
€9,95