Kill the Boy Band

Coverafbeelding van: Kill the Boy Band

Trefwoord(en)
fans
idolen
ontvoeren

Genre
leesboek

Vanaf
14 jaar

De populaire Engelse boyband The Ruperts komt naar New York en alle fans maken zich klaar om hen te zien. Zo ook 4 meisjes die elkaar hebben leren kennen tijdens zo’n fanmomenten. Ze boeken een kamer in hetzelfde hotel als de jongens en willen hen zo kunnen aanspreken. Maar alles loopt anders dan verwacht. Plots zitten ze in hun kamer opgescheept met 1 van de groepsleden, de minst interessante, want één van hen heeft die jongen neergeslagen in de gang. Ze hebben hem vastgebonden op een stoel en geblinddoekt. Wat nu?

Het is boeiend om te lezen hoe de meisjes met deze onverwachte gebeurtenis omgaan. Ze proberen er elk op hun manier het beste van te maken. De ene is volop haar blog aan het bijwerken, een andere wil om een of andere reden wraak nemen en een derde is zo gek op dit groepslid dat ze hem ter plekke zou willen bespringen. Er is er maar één die het hoofd koel probeert te houden en hem wil laten gaan. Maar hoe langer hij in hun handen is, hoe moeilijker het wordt om hem weer los te laten. Tussen het verslag van de gebeurtenissen door krijgt de lezer in flash backs te lezen hoe de meisjes elkaar hebben ontmoet en hoe verschillend hun karakters zijn. Slechts 1 ding houdt hen samen: het feit dat ze fan zijn van dezelfde muziekgroep.
In een vlotte stijl krijg je het volledige verslag vanuit het standpunt van de nuchterste van de 4 meiden. Boeiend, spannend en uiteraard ook erg grappig in zijn waanzin. Een geslaagde ontspannende jeugdroman.

Mik Ghys - juni 2017

Zoek op bib.be

Auteur
Goldy Moldavsky   

Uitgeverij
Young & Awesome   


Jaartal
2017

ISBN
9789025872250

Aantal pagina's
226

Prijs
€14,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Kill The Boy Band

Vertaler(s)
Astrid Staartjes