Jules zorgt voor dieren

Coverafbeelding van: Jules zorgt voor dieren

Trefwoord(en)
kartonboek
huisdieren
verzorgen
uitklapboek

Genre
prentenboek

Vanaf
2 jaar

Jules houdt van dieren. In dit uitklapboekje kan je zien welke dieren dat zoal zijn: een vis, een hond, een egel, vogels, een poes en kittens. Om goed voor die dieren te zorgen heb je wel wat nodig, zoals een vogelhuisje, een voerbak en dierenspeeltjes.  Een hond moet af en toe geborsteld worden en de dierenarts onderzoekt dieren om ze gezond te houden. Al deze woorden zijn terug te vinden in dit vrolijke uitklapboekje. Daarin staat op elke pagina iets afgebeeld, met onderaan het woord en lidwoord erbij. Ideaal om woordenschat uit te breiden aan de hand van duidelijke en kleurrijke illustraties.
Deze woordenschat sluit ook aan bij het prentenboek ‘Jules vindt een poes in de tuin’, waarin Jules een verdwaalde poes vindt in zijn tuin. Het uitklapboekje is dan ook een fijne voorbereiding op het voorlezen van het verhaal, of achteraf leuk om meer vertrouwd te geraken met die nieuwe woordenschat.
Op de website van de uitgeverij kan je bij de doepagina’s knutseltips vinden om zelf kattenspeeltjes te maken. Met een grote of kleine pompon aan een stokje, of met een kwastje, zal je kat zeker meespelen. Zo zorg je net als Jules voor je huisdier.

Mik Ghys - december 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Annemie Berebrouckx

Uitgeverij
Mamie   


Reeks
Jules

Jaartal
2022

ISBN
9789464599015

Aantal pagina's
1

Prijs
€11,95