Ik zie, ik zie… mijn grote dieren zoekboek

Coverafbeelding van: Ik zie, ik zie… mijn grote dieren zoekboek

Trefwoord(en)
dieren
zoekboeken

Genre
prentenboek

Vanaf
3 jaar

Vrolijke zoekplaten vol dieren, zo vind je er 11 in dit grappige kijk- en zoekboek. Zo zijn alle giraffen mooi aangekleed voor een feestje op de savanne, behalve eentje. De gestreepte vissen zwemmen vrolijk rond in de zee, maar eentje is niet gestreept. Varkentjes rollen lekker door de modder, maar eentje wil niet vies worden. En zo heeft elke dubbele pagina een nieuwe opdracht, met andere dieren. Naast de vraag die bovenaan de pagina gesteld wordt, zijn er nog andere dingen en dieren die je moet zoeken. In elke prent is een kleine muis op stap, zit een ander dier
dat niet bij de rest hoort en kan je nog twee leuke hoedjes vinden. Nadat je deze opdrachten vervuld hebt, kan je achteraan in het boek de juiste oplossingen vinden. Ideaal voor het behouden van je gemoedsrust.

De illustraties zijn speels en vrolijk, met felle kleuren en veel beweging. De dieren zijn grappig, met grote ogen en vrolijke snuitjes. De pagina’s zijn niet overvol, zodat je kan genieten van de vele dieren en hun bezigheden.
Een vrolijk kijk- en zoekboek boordevol grappige dieren.

Mik Ghys - september 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Pina Gertenbach   

Uitgeverij
Witte Leeuw   


Jaartal
2022

ISBN
9789493236240

Aantal pagina's
25

Prijs
€15,99


Vertaald uit
Duits

Originele titel
Wer tanzt aus der Reihe? Ein Suchspass-Wimmelbuch

Vertaler(s)
Studio Bos