Iedereen is kunstenaar!

Coverafbeelding van: Iedereen is kunstenaar!

Trefwoord(en)
papier
knutselen
kunst
creativiteit
tentoonstelling

Genre
hobby

Vanaf
3 jaar

Meesterkunstenaar en creativiteitsontwikkelaar Hervé Tullet publiceerde reeds tal van aantrekkelijke (kunst)boeken voor kleine kinderen. Hij weet als geen ander hoe jong en oud te inspireren tot het maken van persoonlijke kunstwerken en zo hun creativiteit aan te boren. Dit alles laagdrempelig en speels uitnodigend.
Deze keer bundelde hij zijn ideeën en eerdere tentoonstellingen in een stevige doos met daarin 2 boekjes en heel veel papier.
Het ene boekje is een inspiratieboekje. Daarin zie je allemaal foto’s van tentoonstellingen die hij organiseerde in scholen, musea en bij mensen thuis. Een blik in dit boekje en je bent vertrokken…
Het andere boekje is het werkboekje zelf. Met daarin 14 papierprojecten om uit te voeren en daarna zelf een tentoonstelling op poten te zetten. Elk project wordt helder uitgelegd met korte instructies en stap-voor-stap-foto’s. Daarbij is er ook aandacht voor de nodige, eenvoudige materialen en de juiste veiligheidsinstructies.
Hiernaast vind je in de doos 64 aantrekkelijke vellen papier (formaat 34cm x 25cm) met verschillende motieven in dolle (basis)kleuren en/of zwart-wit en 6 vellen in speciale papiersoorten als spiegelpapier, kalkpapier, en andere. Dit bonte pakket papier nodigt je uit om meteen aan de slag te gaan.
Goed voor uren kunstzinnig knutsel- en creatieplezier!
En wie weet daarna een eigen gemaakte tentoonstelling?…

Eric Vanthillo - januari 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Hervé Tullet   

Illustrator
Hervé Tullet   

Uitgeverij
Oogappel   


Jaartal
2021

ISBN
9789002274411

Prijs
€21,50


Vertaald uit
Frans

Originele titel
Coffret L'Expo idéale

Vertaler(s)
Karin Meert