Het stof van de tijd – De donkere getallen, deel 8

Coverafbeelding van: Het stof van de tijd – De donkere getallen, deel 8

Trefwoord(en)
avontuur
verliefd
andere werelden
tijdreizen

Genre
leesboek

Vanaf
10 jaar

Harry heeft zijn vriendin Maureen belooft geen donkere getallen meer te gebruiken om door de tijd te reizen. Als zijn vriendin echter op mysterieuze wijze verdwijnt, heeft hij zijn geliefde getallen hard nodig om haar terug te vinden. Op de plek waar hij haar terugvindt, zijn ook al zijn vroegere vijanden en die zinnen maar op één ding: wraak!

Na een heel aantal jaren heeft de auteur de Donkere Getallen van onder ‘het stof’ gehaald. Om lezers die nu pas inhaken een beetje wegwijs te maken, staan vooraan in het boek enkele fiches met daarop de vijanden van Harry met enkele bijzonderheden. En in een korte inleiding wordt duidelijk gemaakt wie Harry en zijn vriendinnetje zijn en hoe ze elkaar hebben leren kennen.
Het verhaal wordt door een alwetend auteur verteld, afwisselend vanuit het standpunt van verschillende personages: Harry, Maureen of één van de vijanden van Harry. Het verhaal verloopt chronologisch en de gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op. Vooral de stukjes die verteld worden vanuit het standpunt van één van de vijanden, zorgen voor de luchtige en humoristische noot in het verhaal.
Net als het vorige deel uit de reeks is het boek uitgegeven in een klein formaat met een soft cover. Door dit kleine formaat en de korte hoofdstukken leest het verhaal erg makkelijk en snel.
Net als de andere Donkere Getallen-verhalen is dit een best leuk en ontspannend verhaal dat veel vaart heeft, luchtig verteld wordt en gemakkelijk wegleest.
Ideale ontspanningslectuur!

Pol Van Damme - februari 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Luc Descamps   

Uitgeverij
Van Halewyck   


Reeks
De donkere getallen

Jaartal
2020

ISBN
9789463830751

Aantal pagina's
182

Prijs
€10,00