Het park

Coverafbeelding van: Het park

Trefwoord(en)
zoekboeken
park
seizoenen

Genre
prentenboek

Vanaf
3 jaar

Welkom in het park! Want een park is een rustgevende plek in de stad, waar toch heel wat te beleven valt. Dit kijk- en zoekboek over een park kwam tot stand met de hulp van Stichting Het Park in Rotterdam. Het brengt dan ook een Rotterdams park tot leven. Voor al wie het park kent, valt er heel wat te herkennen. Wie het park niet kent, krijgt misschien wel eens zin om alles in het echt te gaan bekijken. Het is als het ware een uitnodiging om naar Rotterdam te reizen en het park te bezoeken.
De bedoeling van het boek is niet alleen promotie voeren, maar een speels kijk- en zoekboek aan te bieden. Vooraan in het boek vind je diverse personages die je op elke dubbele pagina terug kan vinden. Zoals Lotje en haar hondje Dotje, Henri Hovenier, Eekje die leert fietsen, Yanna die elke dag yoga doet in het park, Fitness Freek die de fitste van het park wil worden en nog veel andere dieren. En er is nog veel meer terug te vinden in de illustraties: Welke feesten worden er gevierd? Welke vogels zie je allemaal? Welke spelletjes worden er gespeeld? En nog heel wat andere opdrachten. Ook de verschillende seizoenen komen aan bod, met aangepaste parkactiviteiten. Goed voor uren kijk- en zoekplezier.
De zachtgekleurde illustraties zijn erg gedetailleerd, zodat je alles duidelijk kan herkennen, wat de zoektocht vooruithelpt. Op de laatste pagina’s krijg je in vogelvlucht een zicht op het hele park, met daarbij de nummering waar elke zoekprent zich afspeelde.
Of je het park kent of niet maakt niets uit. Dit is gewoon een fijn zoekboek boordevol details om over te vertellen. Want in een park valt veel te ontdekken…

Mik Ghys - juli 2024

Zoek op bib.be

Auteur
Magnus Weightman

Uitgeverij
Gottmer   


Jaartal
2024

ISBN
9789025777791

Aantal pagina's
33

Prijs
€15,99