Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht

Coverafbeelding van: Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht

Trefwoord(en)
detective
helpen
vriendschap
mysteries

Genre
leesboek

Vanaf
10 jaar

Het Ministerie van Oplossingen van Nederland is uitgenodigd om deel te nemen aan een conferentie in Zwitserland. Nina, Alfa, Ruben enKai reizen er met mevrouw Vis naartoe en zijn erg benieuwd. Er zijn verschillende workshops mogelijk, waaronder het onderzoeken van het onopgeloste mysterie van de nabijgelegen Haviksburcht. Nina en haar vrienden willen helpen bewijzen dat het er niet spookt. Ondertussen ontstaat er ruzie tijdens de conferentie. Zouden de Zilvermannen daar voor iets tussen zitten? Opnieuw een zaak waar de vrienden verrassende ontdekkingen doen.

Elke keer opnieuw is het spannend en boeiend om te lezen hoe Nina en haar vrienden zich vol enthousiasme en moed op problemen storten. Ze willen zo graag anderen helpen, dat ze zichzelf soms in de problemen werken. Wat het verhaal alleen maar spannender maakt. De personages hebben elk hun specifieke talenten en karakter, ze vullen elkaar mooi aan. Ze zijn ook slim en laten zich niet snel afschrikken. Dat zorgt voor een boeiend avontuur, eigenlijk twee avonturen. Enerzijds zijn er de spookachtige avonturen in de Haviksburcht, anderzijds zijn er de ruzies tijdens de conferentie en het ontdekken van de oorzaak. Twee boeiende verhaallijnen die elkaar voortdurend kruisen. Knap! En net als de vorige delen uit deze reeks zit het verhaal weer boordevol actie. Enkele sfeervolle illustraties verluchten het geheel.
Deze avonturen zijn zo spannend dat je nadien benieuwd bent naar wat ze een volgende keer gaan oplossen. Of met plezier de vorige avonturen herleest.

Mik Ghys - juli 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Sanne Rooseboom   

Uitgeverij
Van Goor   


Jaartal
2023

ISBN
9789000385065

Aantal pagina's
231

Prijs
€15,99