Het lijkt wel een feestje

Coverafbeelding van: Het lijkt wel een feestje

Trefwoord(en)
poëzie

Genre
poëzie

Vanaf
4 jaar

Stijn De Paepe schreef niet minder dan 150 gedichten bij elkaar voor deze diverse bundel verzen voor zeer jonge kinderen vanaf 4 jaar. Soms grappig, vaak gevoelig, meestal verrassend en steeds licht verteerbaar.
Allemaal zijn ze herkenbaar en vaak formuleren ze je eigen gedachten met de juiste woorden: broos en met de nodige fantasie.
Ze zijn allemaal netjes verdeeld in hoofdstukken met afgelijnde en herkenbare thema’s: Beesten en beestjes, Thuis, Familie, Slapen, Spelen, De natuur in, Het huis uit, Vanbuiten, Vanbinnen, Op school en Feesten en feestjes.
De speelse illustraties van Puck Koper geven het geheel lucht en verbeelden fragmenten uit de gedichten op gepaste wijze. Zij zijn gevoelig en vol humor.
Een dikke bundel waarin het leuk grasduinen is. Om telkens verrast te worden door een vers of een poëtisch verwoorde gedachte. Of om op zoek te gaan binnen de thema’s om een activiteit te ‘spijzen’ met een prettig gedicht. Of om iemand te plezieren met een fijn gedicht. Of om zovele andere redenen…

Eric Vanthillo - december 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Stijn De Paepe

Illustrator
Puck Koper   

Uitgeverij
Lannoo   


Jaartal
2020

ISBN
9789401469005

Aantal pagina's
268

Prijs
€24,99