het grote nijntje flapjesboek

Samen met Nijntje gaan we op stap doorheen haar leefwereld. We kijken naar wat Nijntje vandaag doet, hoe ze buiten speelt samen met Nina, wat ze op school doet of tijdens de vakantie, tijdens haar verjaardagsfeest en op de boerderij. Ook wat ze doet aan tafel, in de badkamer en als ze naar bed gaat. Kortom, al wat Nijntje overdag doet komt aan bod.
Elke dubbele bladzijde heeft een thema, waarbij verschillende elementen voorzien werden van een flapje. Achter het flapje krijg je meer details over het getoonde onderwerp. Zo kan je achter het flapje met cadeautjes zien wat er in de cadeautjes zit. Of achter het flapje van de juf wat de juf in de klas toont op het bord. Zo biedt dit boek heel wat ontdekkingen achter de flapjes. Fijn om samen met een peuter op zoek te gaan en flapjes te laten openen. Ondertussen kan de woordenschat nog uitgebreid worden door alles te benoemen.
De illustraties zijn geen verrassing meer, Nijntje is wereldberoemd. Toch blijven die illustraties aantrekkelijk en helder, ideaal voor Nijntjes activiteiten.
Door de stevige pagina’s in karton kunnen peuterhanden zelf op ontdekking gaan in dit boek door te bladeren, te kijken en flapjes op te tillen.
Een boeiend kijk- en ontdekboek in de leefwereld van Nijntje.

Mik Ghys - oktober 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Dick Bruna   

Illustrator
Dick Bruna   

Uitgeverij
Mercis Publishing   


Reeks
Nijntje

Jaartal
2020

ISBN
9789056478537

Aantal pagina's
24

Prijs
€16,50