Het grote boek van Panda & Eekhoorn

Tussen 2020 en 2022 verschenen van de hand van meester-verteller Ed Franck en meester-tekenaar Thé Tjong-Khing 3 meer dan bekoorlijke verhalenbundels over de dikke en onafscheidelijke vrienden Panda en Eekhoorn. Elke bundel bevatte 6 verhalen.
Deze warme, sprankelende verhalen lieten zich lezen als lichte avonturen met een al even lichte filosofische inslag. Goed voor jong én oud.
Nu kunnen wij ons verheugen op deze dikke uitgave die de 3 boeken bij elkaar brengt tot één grote bundel vol vriendschap en plezier. 177 pagina’s lang en meer dan 1200 gram dik (voor)leesplezier voor het slapengaan (of op elk ander moment van de dag).
Het geheel valt op door zijn uiterst verzorgde en stevige uitgave: de grote witpartijen met daarop de tekst in een lange, smalle strook wat een aangename rust creëert en de leesbaarheid verhoogt, de vele prenten, paginagroot of kleiner tussen de teksten door die onze verbeelding prikkelen, en last but not least het gele leeslint om netjes bij te houden waar we ook alweer gebleven zijn in deze heerlijke hoop (voor)leesvoer.
Een boek om te krijgen, om te geven, maar vooral om te hebben en om te verslinden, verhaal na verhaal.

Eric Vanthillo - november 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Ed Franck

Illustrator
Thé Tjong-Khing   

Uitgeverij
Davidsfonds/Infodok   


Jaartal
2023

ISBN
9789002278785

Aantal pagina's
177

Prijs
€27,50