Help! Het spookt hier!

Coverafbeelding van: Help! Het spookt hier!

Trefwoord(en)
gezin
reisverhaal
kastelen
griezelen
avontuur

Genre
leesboek

Vanaf
9 jaar

Theresa moet tegen haar zin mee op reis met haar overenthousiaste ouders. Maar nog voor ze op hun bestemming aankomen loopt het helemaal fout. Dat kan het optimisme van haar ouders niet drukken. Ze vinden een hotel in een vreemd, oud kasteel. Theresa vindt het maar niks, zeker niet na het verhaal dat hen verteld werd. Ondanks het heerlijke hemelbed waarin Theresa mag slapen, doet ze geen oog dicht. Er is iets niet pluis!

Een kort verhaal in de reeks ‘Help!’ dat in eenvoudige bewoordingen een spannend verhaal vertelt. Het verhaal wordt door de auteur verteld vanuit het standpunt van Theresa. De lezer ziet door haar ogen hoe ze tegen haar ouders aankijkt en wat ze denkt en meemaakt in het kasteel.
De karakters van de personages zijn vrij uitgesproken beschreven wat heel humoristisch overkomt. De lezer leeft mee met Theresa die noodgedwongen haar ouders moet volgen.
Heel wat grappige zwart-wit illustraties verluchtigen het verhaal. Zo blijft het ook voor minder sterke lezers aangenaam om te lezen. Iets wat ook nog wordt versterkt door de beperkte dikte van het boek, slechts 71 pagina’s.
Beslist de moeite waard.

Pol Van Damme - oktober 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Inge Bergh   

Illustrator
Richard Verschraagen

Uitgeverij
De Eenhoorn   


Reeks
Help!

Jaartal
2021

ISBN
9789462915701

Aantal pagina's
71

Prijs
€14,95