Guinness World Records 2017

Coverafbeelding van: Guinness World Records 2017

Trefwoord(en)
weetjes
records

Genre
informatief

Vanaf
10 jaar

Deze wereldwijde bestseller kent elk jaar een nieuwe editie. Want elk jaar zijn er records die sneuvelen en verschijnen er nieuwe rubrieken in dit ruime naslagwerk. Deze editie bevat meer dan 3000 nieuwe records en meer dan 1000 nieuwe foto’s. Ze spreken opnieuw tot ieders verbeelding en kunnen een ware uitdaging vormen voor het geval je zelf een record wil verbreken. Er is dan ook een duidelijke uitleg voorzien over hoe je zelf een record kan breken, met heel veel nuttige tips en ideeën. In het hoofdstuk ‘Probeer het zelf…’ zetten ze heel wat mogelijkheden netjes op een rijtje.

Op elke bladzijde vind je ook ‘Wist je dat?’-kadertjes, die meer vertellen over een bepaald record. Bovenaan de rechterbladzijde wordt telkens een feitje in een kadertje geplaatst. Onderaan de bladzijden loopt een tijdlijn doorheen heel het boek, waarin ook heel wat weetjes opgenomen werden.
De records werden samengebracht onder verschillende thema’s: ruimte, aarde, dieren, mensen, reizen, speelgoed, bouwkunde, kunst & media, wetenschap & technologie en uiteraard sport.
Dit is een ideaal snuisterboek, vol intrigerende foto’s en weetjes. Eender waar je dit boek openslaat, er is altijd iets te zien dat onmiddellijk je aandacht opeist en ervoor zorgt dat je het boek niet meer kan neerleggen. Een ideaal cadeauboek voor alle leeftijden.

Mik Ghys - oktober 2016

Zoek op bib.be

Auteur
diverse

Uitgeverij
De Fontein   


Jaartal
2016

ISBN
9789026140976

Aantal pagina's
255

Prijs
€24,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Guinness World Records 2017

Vertaler(s)
diverse