Guinness World Records 2016

Coverafbeelding van: Guinness World Records 2016

Trefwoord(en)
weetjes
records

Genre
informatief

Vanaf
9 jaar

De nieuwste editie van het Guinness World Records boek staat weer boordevol verbazingwekkende records. Zo kan je kennismaken met de grootste hotdogkar (3,72 meter hoog), de grootste voeten van een levende man (40,1 cm lang) en de snelste schildpad (0,28 meter per seconde). En nog veel, veel meer.
De records werden onderverdeeld in diverse thema’s: de aarde, dieren, mensen, mensen in actie, sterke staaltjes, moderne wereld, bouwwerken, wetenschap & techniek, media & vrije tijd, avonturiers en tot slot sport. Alles wordt voorafgegaan door enkele Nederlandse en Belgische records, zoals de grootste stapel pannenkoeken ( in Nederland) en de langste loomarmband (in België). Een register achteraan kan je helpen om je favoriete record snel terug te vinden.

Zoals steeds is dit een fantastische verzameling weetjes. Je staat versteld van die vele records en raakt geïnteresseerd in de vele uitdagingen. Gelukkig staat er vooraan in het boek wat je moet doen als je zelf een record wil laten registreren.

Dit is elk jaar opnieuw een fascinerend naslagwerk dat iedereen met plezier openslaat. En wees er maar zeker van dat je er een hele tijd in blijft lezen, telkens opnieuw.

Mik Ghys - oktober 2015

Zoek op bib.be

Auteur
diverse

Illustrator
diverse

Uitgeverij
De Fontein   


Jaartal
2015

ISBN
9789026138263

Aantal pagina's
255

Prijs
€24,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Guinness World Records 2016

Vertaler(s)
diverse