Groot LEGO ideeënboek

Coverafbeelding van: Groot LEGO ideeënboek

Trefwoord(en)
hobby’s
Lego
knutselen
fantasie

Genre
hobby

Vanaf
7 jaar

Een groot LEGO ideeënboek vol nieuwe modellen, daar droomt toch elke LEGO- liefhebber van? Volgens de cover kan jij alles bouwen, en dat tonen de auteurs en bouwers van LEGO dan ook, pagina na pagina.
In de inleiding maken ze al duidelijk dat je met een berg LEGO stenen en wat fantasie alles kan bouwen wat je kan bedenken. En hoe meer speciale stenen je hebt, hoe fantasierijker je ontwerpen zullen zijn. Om je fantasie te stimuleren staat dit boek boordevol modellen om zelf te maken. Ze werden opgedeeld in verschillende thema’s: bouw je wereld, verken de wereld, laat je zien en ga op avontuur. Allemaal thema’s die fantasievol ingevuld kunnen worden, van spookhuizen tot drijvende dorpen, van fabeldieren tot een ruimtesportschool, van gekke uitvindingen tot schatkisten, van elfentuinen tot het regenwoud.
Voor je begint verzamel je best al je stenen en bedenkt een plan. Dat kan aan de hand van de voorbeelden uit het boek waarbij je een idee kiest, een techniek bepaalt en een tekening maakt of alles opschrijft. Bij elk idee in het boek vind je tips over enkele details van het bouwwerk. Ook de bouwinstructies en mogelijke variaties. Het bouwwerk zelf wordt voorgesteld met een duidelijke foto, zodat je goed kan zien hoe alles gebouwd werd. Soms wordt er ingezoomd op enkele details, waarbij je telkens iets bijleert. Om het geheel op te vrolijken geven de gebruikte minifiguren humorvol commentaar in tekstballonnetjes.
Door de vele ideeën in dit boek word je zeker een betere bouwer, de vele tips helpen daarbij. Ook de fantasievolle bouwwerken stimuleren je om nieuwe dingen uit te proberen.
Een vrolijk LEGO bouwboek boordevol inspiratie.

Mik Ghys - december 2022

Zoek op bib.be

Auteur
diverse

Uitgeverij
Big Balloon   


Jaartal
2022

ISBN
9789047862307

Aantal pagina's
199

Prijs
€19,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
The LEGO Ideas Book

Vertaler(s)
Olav Beemer