Gonnie springt hoog

Coverafbeelding van: Gonnie springt hoog

Trefwoord(en)
kartonboek
flapjesboek
tegenstellingen

Genre
prentenboek

Vanaf
3 jaar

Gonnie het eendje kan hoog springen. En haar beste vriendin Gijsje kan diep duiken. Gonnie en Gijsje houden van rennen. Eerst is Gijsje dichtbij, maar wanneer Gonnie snel de heuvel op rent, is Gijsje ver weg. Hun vriendje Ollie zit verstopt in het stro, maar kruipt er even later weer uit. Gijsje en Ollie spelen buiten, maar Gonnie doet niet mee, ze is binnen.

Gonnie en haar vriendjes beleven heel wat samen. En aan de hand van hun belevenissen kunnen heel duidelijk tegenstellingen getoond worden. Zo komen hoog en diep, ver en dichtbij, in en uit, buiten en binnen, voor en achter en alleen en samen aan bod. Dit stevige kartonboek bevat allerlei flappen zodat die tegenstellingen nog beter tot hun recht komen. Het zorgt voor een interactief voorleesmoment, waarbij peuters en kleuters mee kunnen kijken en zoeken achter de flappen of de uitklappagina’s.
Gonnie en haar vriendjes zijn bekende figuurtjes, die al in heel wat kartonboekjes voorkomen. Het zijn pittige eendjes met een heel eigen karakter.
Achteraan op de kaft vind je nog een QR-code die je kan scannen om leuke extra’s te ontdekken over Gonnie en haar vriendjes.
Dit is weer een aantrekkelijk kartonboek voor de fans van Gonnie en voor al wie haar pas leert kennen.

Mik Ghys - juni 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Olivier Dunrea   

Illustrator
Olivier Dunrea   

Uitgeverij
Gottmer   


Reeks
Gonnie & vriendjes

Jaartal
2019

ISBN
9789025770631

Aantal pagina's
12

Prijs
€10,99